Keepers van Be Quick 1887 pakken bekers voor hun ontwikkeling

Zondag 28 juni werd er natuurlijk weer fanatiek door de keepers getraind om ze weer een klein beetje beter te worden. Dat herhaalt zich overigens iedere week. Er is altijd wel iets te vinden waarin je je kunt verbeteren. Zelfreflectie is een van de elementen om alles uit jezelf te halen.

Bij de eerste trainingsgroepen was het de in 2011 geboren Joshua Yazgonul die de beker mee naar huis kon nemen. We zine hem sinds november van 2019 iedere week.De boomlange Joshua laat steeds beter zien dat hij goed moet opletten om beter te te kunnen worden. Serieus staat hij daarom op het veld. Dat dat niet altijd gaat zoals je wilt doet er niet toe eigenlijk. Als je maar wilt, dan is het beter worden een logisch gevolg. Joshua speelt zijn wedstrijden voor Be Quick 1887.

Josua Yazgonul

Bij de tweede trainingsgroepen was het wederom een keeper van Be Quick 1887 die er met de beker vandoor ging. Dit was Vasco Hilverda. Vasco, geboren in 2006, beschikt over een tomeloze inzet. Rustig en gedegen werkt hij aan zijn eigen proces. We zagen hem voor het eerst in 2017. Daarna is hij even weggeweest maar sinds begin dit jaar weer terug Simpelweg omdat hij doorheeft dat beter worden nog niet zo eenvoudig is. Hij is in goede handen, dat straalt hij dan zelf inmiddels ook wel uit. Steeds zelfverzekerder kiest hij zijn positie in het doel waardoor hij meer ballen kan tegenhouden.

De volgende trainingen zijn vrijdag 3 juli en zondag 5 juli 2020.

Vasco Hilverda

Een gedachte over “Keepers van Be Quick 1887 pakken bekers voor hun ontwikkeling

  1. Wat mooie berichten en wat goed dat we zulke enthousiaste jongeren hebben die in de goal willen staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.