Keepers met bekers de vakantie in

De laatste trainingen voor de zomerbreak waren op vrijdag 3 juli en zondag 5 juli. Natuurlijk werd er weer met veel plezier getraind tijdens deze laatste training voor de zomerbreak. De keepers gaan genieten van hun vakantie. De trainingen starten weer op vrijdag 14 en zondag 16 augustus as. Daarnaast is er vanaf maandag 10 augustus het 5 daagse Keeperskamp.

Op de vrijdag was de eerste trotse winnaar de bij Be Quick 1887 spelende Quinten van Veen er met de beker vandoor naar huis. De in 2010 geboren Quinten zine we sinds februari van dit jaar. Zijn vader was een begenadigd voetballer. Quinten kiest zijn eigen pad, en koos er voor om de held te kunnen worden en dus werd hij keeper. En dat gaat werkelijk fantastisch. Gedreven werkt hij iedere training om beter te kunnen worden. Keepersdagen zijn tevens aan hem besteed. Het keeperskamp in augustus laat hij ook niet aan zijn neus voorbijgaan, Quinten is dan ook een echte liefhebber.

Quinten van Veen

De tweede beker op de vrijdag ging naar de bij Stadspark keepende Simon de Greef die ook al met het keepersvirus is besmet. Ooit deed hij mee met ons keeperskamp in 2018. Sindsdien zien we hem iedere vrijdag. Geboren in 2006 zien we hem iedere week weer een stapje maken. Mooi is dat de trainers het zien, maar hij het zelf ook merkt. Zijn ontwikkeling zal nog verder gaan met zijn tomeloze inzet.

Simon de Greef

Op de zondag was het regenachting, dat mocht de pret niet bederven. De eerste beker ging naar de bij Boerakker spelende Jesper Smit. De in 2007 geboren Jesper zien we ook al sinds begin 2018. Het was pech de afgelopen periode wat hem aan de kant hield door een breuk aan zijn duim. Zijn passie werd er niet minder om. Hij kwam ijzersterk terug en pakte dan ook meer dan verdient de beker. Opgeven is geen optie is wat Jesper heeft gedacht.

Jesper Smit

De laatste beker va de zondag ging naar de bij Winsum keepende Ruben Visser. De in 2005 geboren Ruben zien we al sinds juni 2017. Zo werken we gestaag samen aan zijn ontwikkeling. Hij heeft zich heel erg goed opgewerkt, maakte de overstap van Bedum naar Winsum waar hij zich op zijn plaats voelt.Zijn lach werkt aanstekelijk, zijn inzet is onverminderd hoog. Zijn plezier straalt hij dan ook uit wat weer zijn weerslag heeft op de keepers waar hij mee traint.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 14 en zondag 16 augustus as. Plus: KEEPERSKAMP vanaf maandag 10 augustus a.s.

Ruben Visser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.