Zondag trainingen zijn ook weer begonnen #Coronaproof

Vrijdag 1 mei zijn de trainingen weer begonnen. De keepers zagen er naar uit. Dat was ook vandaag weer te merken. De eerste groepen stonden om 8.45 uur al weer gretig bij de poort te wachten. Ook best wel spannend, Zonder ouders die hun kroost kunnen aanschouwen. De coaches hadden natuurlijk weer een goede intensieve training bedacht voor alle keepers groepen.  Zo stonden er vandaag weer drie trainingsmomenten op het programma. Natuurlijk allemaal Coronaproof!

De eerste beker ging vandaag naar Mark Woortmeijer. De in 2008 geboren Mark speelt zijn wedstrijden bij TLC uit Leek. Sinds mei 2017 zien we hem op onze wekelijkse trainingen. Mark is het type harde werker. Wat legt deze knaap een arbeid op de mat. Thuis oefent hij zich een ongeluk, en dat ging vandaag onverminderd door. Mark zit overigens ook bij de KNVB selectie onder 12 van de regio Noord Nederland (Groningen, Drenthe, Friesland).

Mark Woortmeijer

De tweede beker van de zondag ging naar de bij WVV keepende Lars Jansen. Lars, geboren in 2007, zien we sinds mei 2017 iedere zondag op het veld. Beter worden gaat stap voor stap. Het liefst ga je snel. Toch gaat dat niet. Ontwikkelen kost tijd. Juist dat laat Lars goed zien. Man wat heeft deze knaap een progressie gemaakt. Steeds meer zekerheid is dan ook wat we zien. In jezelf geloven, dan ga je het uitstralen en dan gaan anderen het ook zien. Lars is bezig aan een mooie periode in zijn ontwikkeling.

Lars Jansen

De volgende trainingen zijn op vrijdag 8 mei a.s.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.