De trainingen met de keepers zijn weer begonnen.

Vrijdag 1 mei 2020 zijn de trainingen met de keepers weer begonnen nadat we vanwege de Corona maatregelen sinds het weekend van 13 en 15 maart niet meer mochten sporten. Gelukkig werd bekend gemaakt dat we vanaf 29 april j.l.l onze trainingen weer mochten hervatten als we aan bepaalde voorwaarden zouden voldoen. Zoveel weken thuis zitten is voor niemand leuk. We zagen op het veld dan ook alleen maar blije koppies.

Vanzelfsprekend hebben we daartoe een veiligheidsprotocol opgesteld, die tevens door de gemeente Groningen is goedgekeurd.

De eerste wisselbokaal ging naar de in 2008 geboren Lars Britstra, hij speelt zijn wedstrijden bij Zevenhuizen. We zagen hem voor de eerste keer bij zijn proeftraining in november 2019. Het was nog wennen in het begin, inmiddels is Lars als een vis in het water en begrijpt hij steeds beter wat er van hem als keeper gevraagd wordt.

Lars Britstra

De tweede beker van de avond ging naar de in 2002 geboren Sven van Gelder. Sven keept zijn wedstrijden bij vv Peize. De boomlange Sven zagen we voor het eerst tijdens zijn proeftraining in september 2018. Sven heeft zich enorm ontwikkeld en bezit daarnaast over een enorme werklust. Opgeven is geen optie. Na een vervelende blessure is hij weer helemaal terug.

De volgende trainingen zijn op zondag 3 mei 2020.

Sven van Gelder

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.