Met talentvolle keepers op het veld

Wat is het toch mooi. Ieder weekend staan we met keepers op het veld die graag beter willen worden. Alleen dat maakt ze al talentvol. Dat talent persen we graag uit. Zo willen we samen het maximale uit iedereen halen.

Of ze nu net begonnen zijn, of er al langer zijn. Steeds wordt de lat hoger gelegd. Of de keepers nu in 2012 zijn geboren of in 2000, het maakt allemaal niets uit. Ze zijn gretig. Met plezier trainen we dan ook samen, want dat staat centraal. Zonder lol geen progressie.

Bij de eerste trainingsgroepen van vrijdag 28 februari was het de in 2008 geboren Megan Brugge die de wisselbokaal mee naar huis kon nemen. Megan speelt bij GVAV. Daarnaast is ze opgenomen in de KNVB onder 12 selectie. Tussen de jongens houdt ze dan ook prima stand. Met bravoure en lef zien we haar steeds betere dingen doen.

Megan Brugge

Bij de tweede trainingsgroepen was het de eveneens bij GVAV keepende Xavier Winkels. Mooi is het dat Xavier al sinds onze start in 2014 deel uitmaakt van het keepers talenten team. Xavier, geboren in 2004, maakt de stappen die hij graag wil. Het is voor keepers nodig uitdaging te krijgen, extra prikkels te krijgen waardoor ze beter kunnen worden. Xavier is er ook zo een. Komend seizoen zal hij dan ook weer een stap maken naar een hoger nivo als het gaat om zijn wedstrijden, simpelweg omdat hij dat aankan.

De volgende trainingen zijn zondag 1 maart en vrijdag 6 maart 2020!

Xavier Winkels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.