Keepers en storm denderen door.

Bij de start van de voorjaarsvakantie op vrijdag 14 februari werd er natuurlijk volop getraind. Nadat storm Ciara zondag 9 februari het land teisterde en de trainingen niet door konden gaan, was het op zondag 16 februari weer raak. Ditmaal zorgde Dennis voor veel ongemak. De trainers stonden die zondag al op het veld, toch was het niet verantwoordt een training te verzorgen van hoge kwaliteit en waarbij de veiligheid van de keepers kon worden gewaarborgd.

De keepers denderen echter onverminderd voort. Bij de vrijdag trainingen van 14 februari was de bij GRC Groningen keepende Tom Hijszeler de trotse winnaar van de beker. Simpelweg omdat hij aan de weg timmert. De in 2007 geboren Tom zien we al bijna twee jaar iedere vrijdag op Corpus in Groningen, waar hij dus ook al wekelijks zijn wedstrijden speelt. Voor hem zijn de trainingen een thuiswedstrijd. Tom won de beker al vaker dit seizoen. Leergierigheid en een dosis passie zorgen voor zijn ontwikkeling die momenteel een mooie curve laat zien.

Tom Hijszeler

Bij de tweede trainingsgroepen was het Jesse Wubs die de beker trots in ontvangst kon nemen. Jesse speelt bij Lycurgus. De in 2004 geboren Jesse is dan ook toe aan een stap hogerop. De wedstrijden waar hij zijn talent laat zien worden gestuwd door de passie tijdens zijn trainingen. Net als bij Thom zullen we van Jesse nog wel meer gaan horen als hij zijn ontwikkeling zo door zet als hij de laatste maanden doet. Onvermoeibaar en met een uitstekende techniek pareert hij de ballen uit zijn doel.

Jesse Wubs

De zondag trainingen van 16 februari werden verstoord door storm Dennis. Wat een gedoe is dat toch de laatste weken. En dan ook nog een juist op de zondag. Twee weken worden we gehinderd door een storm, waarbij op zondag 23 februari ook nog eens veel carnavalsoptochten werden afgelast vanwege te veel wind.  Aangezien veel keepers van ver komen en ze er al waren voor de eerste trainingen op zondag de 16e werd er toch een poging gedaan de keepers te ontwikkelen. Na een korte training mocht Leonie Terpstra de beker mee naar huis nemen. De in 2008 geboren Leonie laat zien dat ze graag wil. Dat is al zo sinds ze voor de eerste keer in april 2018 met ons op het veld stond. Leonie wordt beloond voor haar absolute wil om beter te worden.

De keepers denderen door, dit weekend wordt er weer volop getraind om een betere keeper te worden.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 28 februari en zondag 1 maart as.

Leonie Terpstra

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.