3 Keepers dringen door tot laatste 4 bij de KNVB Onder 12

We leiden keepers op. Simpelweg omdat we vinden dat keepers de aandacht verdienen die ze nodig hebben. De keeper is de belangrijkste positie in het team. Dan zou daar ook juist de meeste aandacht naar uit moeten gaan. Bij een foutje is het meteen een doelpunt, juist dat maakt de positie van keeper zo moeilijk. Het is dan ook echt een heerlijk gevoel als je de ZERO weet te houden. Iedere vrijdag en zondag begroeten we 135 keepers op de grasmat op Corpus den Hoorn in Groningen die stuk voor stuk beter willen worden.

Drie talenten hebben de afgelopen maanden selectie trainingen gedaan bij de KNVB voor het te vormen onder 12 team (geboortejaar 2008) van de provincies Groningen,Drenthe en Friesland. Inmiddels zijn alledrie de keepers gewogen door de scouts en trainers van de KNVB en zijn ze bij de laatste 4 keepers belandt. Zo behoren ze tot de beste 4 van de noordelijke drie provincies. Een hele mooie prestatie en beloning voor de ontwikkeling en inzet van deze talenten.

Het gaat om de volgende keepers:

  • Marnix Clermonts (Be Quick 1887)
  • Mark Woortmeijer (TLC)
  • Robin van Duijn (FC Assen).

We wensen de keepers vooral heel erg veel plezier.

De volgende selectie trainingen zijn op 10 en 24 februari a.s.

Mark Woortmeijer
Robin van Duijn
Marnix Clermonts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.