SC Cambuur beloont de ontwikkeling van Tygo Donkerbroek

Keepers! Je hebt ze gewoon nodig als je voetbalt. Als je wedstrijden wilt winnen heb je ook nog eens een goede keeper nodig. Simpelweg omdat een goede keeper wedstrijden voor je wint.

De in 2009 geboren Tygo Donkerbroek is zo’n type keeper die er alles aan doet om beter te worden. Hij speelt zijn wedstrijden bij VEV’67 uit Leek. De in 2009 geboren Tygo zien we al op onze trainingen sinds mei 2017. De toen nog 7 jarige Tygo zei na zijn eerste training dat hij alles wilde weten hoe je een betere keeper kunt worden. Inmiddels is Tygo alweer 10 jaar en traint iedere vrijdag met de andere talenten op Corpus in Groningen.

Zijn ontwikkeling blijft niet onopgemerkt. SC Cambuur heeft hem in het vizier gekregen en hem uitgenodigd om in te stromen in de Voetbalschool. Daarmee maakt hij kans om volgend seizoen in te stromen in de Onder 12 van de Friese profclub. Samuel Tarmelit (2010, ook VEV’67 zit ook bij de voetbalschool van SC Cambuur)

De technische staf wenst Tygo vooral erg veel plezier.

Tygo Donkerbroek

Tygo tijdens de trainingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.