Staf Keeping the Zero naar Ajax

Sinds 2014 leiden we keepers op vanuit de wijde regio in Groningen. Zo zien we iedere week keepers uit Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Noord Duitsland op het veld. Dat doen we met veel passie en plezier.

Door onze samenwerking met Ajax, en de rol van Andre als scout van Ajax, worden we voor de 3e keer in de gelegenheid gesteld een kijkje in de spreekwoordelijke keuken te nemen bij de keepersopleiding van Ajax.

Ajax heeft veel keepers die jeugdinternational zijn. Daarnaast zijn er veel keepers die de Ajax opleiding hebben doorlopen en momenteel in de Eredivisie actief zijn (oa Sergio Padt van FC Groningen, Xavier Mous van PEC Zwolle, Marco Bizot van AZ, Kenneth Vermeer van Feyenoord en Warner Hahn van Heerenveen).

In november gaat de staf van Keeping the Zero weer een dag op bezoek bij Rene Stam, verantwoordelijk voor de opleiding van alle keepers bij Ajax. Zo zullen we alle elftallen aan het werk zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.