3 Meiden in de race voor Nederlands team onder 15

De afgelopen twee weken zijn er selectieactiviteiten geweest van de KNVB voor het gebied Noord en Oost Nederland. Daaraan hebben Ilse van Rheenen (De Weide), Manon van der Laan (SV Meppen) en Lois Wieringa (Harkemase Boys) meegedaan. Deze keepsters trainen op zondagochtend. Allen geboren in 2005.

Mooi is het dan ook dat alledrie de meiden na deze selectie activiteiten zijn opgenomen in de Noord/Oost selectie van de KNVB onder 15. Dat is een superhoede prestatie! Met dit team worden de komende periode wedstrijden gespeeld, o.a. tegen de andere KNVB regio’s (Zuid en West Nederland).

Uit deze drie regio’s wordt in de loop van dit seizoen ook het Nederlands team onder 15 voor meiden samengesteld. Het is een mooie beloning voor deze drie meiden die er iedere week alles aan doen zichzelf verder te ontwikkelen.

Natuurlijk wensen we alledrie de meiden vooral heel erg veel plezier.

De foto’s dankzij Bert Jan Jansen.

Ilse van Rheenen
Manon van der Laan
Lois Wieringa

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.