Plezier en passie bij de keeperstrainingen

Iedere zondag staan de keepers weer op het veld. De eerste groepen starten om 9.15 uur en de tweede groepen starten om 10.30 uur. Het ontwikkelen en opleiden van de keepers staan centraal, daarnaast hebben we samen erg veel plezier en trainen de keepers met passie. Natuurlijk aangespoord door de coaches. De keepers komen uit alle windhoeken. Drenthe, Friesland, Groningen en Duitsland. Sommige wonen zelfs op een uur rijden. Dat geeft het plezier ook aan wat de keepers hebben,

Bij de eerste keepersgroepen van zondag 1 september was het de bij Lycurgus keepende Casper Borghardt die de wisselbeker voor talentontwikkeling en talenstimulering mee naar huis kon nemen. De in 2010 geboren Casper laat tijdens de trainingen al echt hele mooie dingen zien. Met de juiste focus wordt je beter en beter, dat is wat Casper dan ook laat zien. In mei van dit jaar besloot hij om serieus keeper te worden en volgde zijn aanmelding. Sindsdien is het hard met hem gegaan. Passie en plezier is wat Casper ook meeneemt naar de trainingen.

Casper Borghardt

Bij de tweede keepersgroepen was het de bij FC Emmen keepende Marijn Klomp die met de beker naar zijn woonplaats Assen terug kon gaan. Marijn speelt sinds dit seizoen in het onder 11 team van FC Emmen. Marijn, geboren in 2009 heeft het afgelopen jaar enorme stappen voorwaarts gemaakt. In april 2018 zagen we hem voor het eerst. Daarna kreeg hij het dan ook echt te pakken als het om keepen gaat. Bevlogen als hij is traint hij hard om beter en beter te kunnen worden. Voor de zomer plukte FC Emmen hem weg, daar gaan ze veel plezier van hem beleven. Natuurlijk blijft Marijn op de zondagen trainen om zo het beste uit zichzelf te kunnen halen.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 6 en zondag 8 september a.s.

Marijn Klomp

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.