17e Keepersdag in juli in Groningen

Keepersdagen zijn altijd leuk. Lekker de hele dag samen met andere keepers een leuke en leerzame dag beleven. Tijdens de keepersdagen ruiken de keepers aan het “keeper zijn” of ze zijn aanwezig om gewoon beter te worden. Iedere mogelijkheid pakken ze daarvoor aan.

In het laatste weekend (zaterdag 6 juli a.s.) voor de zomervakantie houden we de keepersdag weer op Topsportcomplex Corpus den Hoorn in Groningen. Dit is alweer de 17e keer dat we een keepersdag organiseren. De keepersdagen staan altijd in het teken van plezier en beter worden. Keepers vanaf 7 jaar kunnen al meedoen.

Er zijn nog 6 plekken vrij. De keepersdag is inclusief lunch. Een plek reserveren kan via onderstaande link:

https://keepersschoolgroningen.com/keepersdag-in-groningen/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.