Het plezier spat er af bij de keepers

De laatste vrijdag trainingen van 2018-2019 van 24 mei stond in het teken van plezier. Dat is overigens altijd de basis van de trainingen. Volgende week vrijdag 31 mei starten de trainingen van het nieuwe seizoen alweer. Zo namen we op deze vrijdag afscheid van een aantal keepers die naar FC Groningen en FC Emmen vertrekken, en een aantal keepers die stoppen door studie of andere redenen. Het was weer een superleuk jaar! Zo maken er dit jaar weer 5 keepers de overstap naar een betaald voetbalclub. Prachtig om daar aan bij te mogen dragen.

Trainingsgroepen 17 uur

De beker werd ook definitief uitgereikt van seizoen 2018-2019. Dat was weer een hele klus voor de technische staf. Uiteindelijk ging de beker naar de in 2009 geboren Felix Bakker die speelt bij vv Helpman. Beter worden komt uit jezelf, dat laat Felix als geen ander zien. Hij heeft zelfs geen enkele training gemist en vaakst zijn huiswerk gemaakt van iedereen. Op basis van dat huiswerk maken we de trainingen vervolgens weer. Dat geeft maar weer eens aan hoe belangrijk het maken van het huiswerk is. Felix traint al ruim twee jaar bij Keeping the Zero en heeft maar 1 doel: beter worden.

Felix Bakker

Bij de tweede trainingsgroepen was het ook weer dolle pret. De ene mooie redding na de andere was een feit. de foto’s staan zoals iedere week overigens op onze Facebook pagina van Keepersschool Groningen.

Trainingsgroepen 18.15 uur

Ook bij deze keepersgroepen was het weer lastig, want iedere keeper komt in aanmerking voor die felbegeerde beker. Na uitvoerig overleg was het de 15 jarige Thijs Blaauw die de beker definitief mee naar huis nam. Zijn werkethiek is zo hoog dat hij altijd zoekt naar dat ene kleine detail om beter te worden. Daar is hij al een tijd mee bezig. Al 4 jaar zien we hem iedere week op onze trainingen. De toen 11 jarige Thijs zien we groeien in zijn kwaliteit en in zijn bezetenheid om beter te willen worden. Een proces dat nooit stopt! Iedere week komt Thijs van zijn woonplaats Beerta dan ook met plezier naar Groningen.

Zondag 26 mei zijn de laatste trainingen voor de zondag groepen. Ook daarvoor geldt dat het nieuwe seizoen 2019-2020 volgende week begint op zondag 2 juni.

Thijs Blaauw

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.