De keepers worden geprikkeld en uitgedaagd

Iedere zondag is het op het veld weer druk met keepers. Daar waar je in wedstrijden maar twee keepers op het veld ziet, zijn er op de zondagochtend inmiddels ruim 50 keepers wekelijks verdeeld over de trainingsgroepen op het veld te zien. Zo krijgt ook de zondag steeds meer vorm. We genieten van het enthousiasme en de wil om te leren van de keepers. Of ze nu 7 of 17 jaar zijn, ze willen stuk voor stuk beter worden.

Tijdens de eerste trainingsgroepen was het de bij Boerakker keepende Jesper Smit die de beker mee naar zijn woonplaats Nuis kon nemen. Jesper is sinds april van 2018 wekelijks aanwezig op de trainingen. Wat een plezier straalt daar vanaf. Geweldig is het dan ook om de progressie sinds die tijd te zien. In het begin nog afwachtend, vallend op de knieën, zien we nu een brutale vent in de goal die werkelijk maximaal voor iedere bal zijn leven waagt. De in 2007 geboren Jesper zal binnenkort toe zijn aan weer een nieuwe stap onhoog. We doen er immers alles aan om de keepers uit te dagen en te prikkelen. Het is dan aan de keepers wat ze er mee doen.

Jesper Smit

Bij de tweede trainingsgroepen ging de bij HFC15 keepende Milan van Bommel met de beker aan de haal. De in Groningen wonende Milan laat een groeicurve zien waar hij trots op mag zijn. Sinds september 2018 zien we de in 2004 geboren Milan wekelijks op de zondagochtend. Eerst wennend aan het nivo en de manier van trainen, heeft hij inmiddels helemaal zijn draai gevonden. De prikkels die hij krijgt om het maximale uit zichzelf te halen motiveren hem om tot het uiterste te gaan. Zo laten we hem bijvoorbeeld trainen met keepers van 2001, 2002 en 2003. Hij past zich aan zoals we dat graag zien.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 15 maart as.

Milan van Bommel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.