De training leidt tot ontwikkeling van de keepers

Ieder weekend staan op vrijdag en zondag de keepers weer met passie op het veld. Voor de een komt de vrijdag beter uit terwijl de ander zondag beter past. We zijn er om keepers te ontwikkelen.

Tijdens de eerste trainingsgroepen van vrijdag 8 maart ging de wisselbokaal naar de bij Helpman keepende Lynn Lode. Het is niet alleen een bijzonder leuke meid om mee te trainen, ze maakt ook nog eens een goede ontwikkeling door. De in 2010 geboren Lynn zagen we voor het eerst eind oktober, sindsdien zien we een hele andere Lynn die steeds meer durft, en ballen uit haar doel weet te ranselen.

Lynn Lode

Bij de tweede trainingsgroepen was wederom een keeper van Helpman die de beker mee naar huis kon nemen. De in Paterswolde wonende Kjell Mul pakte de beker dan ook vol overtuiging. Kjell, geboren in 2002, zien we al wat langer. Sinds oktober 2015 zien we hem wekelijks op het veld tussen de andere talenten. Het proces van ontwikkelen houdt nooit op, beter worden kun je nl altijd. Iedere keer weer aandacht om details te verbeteren waardoor de kans op een tegendoelpunt kleiner wordt. Werken aan de passing zodat je de opbouw goed kunt verzorgen. Explosief zien zodat je de baas bent in iedere situatie. Zo is er genoeg te doen. Iedere week weer. Voor ons is heerlijk om met hem te mogen werken. De passie en gedrevenheid die Kjell laat zien is een lust voor het oog.

De volgende trainingen zijn zondag 10 maart as.

Kjell Mul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.