Ontwikkelingsproces van de keepers is in volle gang

Als je keeper bent wil je niets liever dan het houden van de ZERO. Gewoon omdat je daar blij van wordt. Dan heb je voor je gevoel je taak pas echt goed volbracht. Keepers winnen liever niet met 3-1, of 3-2, maar liever met 3-0, of met 1-0.  De ontwikkeling van keepers is een proces, week in week uit werken we met de keepers aan hun ontwikkelpunten. Want je kunt altijd beter worden. Kritisch naar jezelf kijken en dat delen met je trainers helpt daarbij natuurlijk. Juist daarom maken de keepers iedere week hun huiswerk.

Het ontwikkelingsproces is in volle gang, dat kunnen de keepers beamen. Bij de eerste trainingsgroepen van vrijdag 15 maart was het de bij Engelbert keepende Richard Offers die de beker mee naar huis nam. De in 2007 geboren Richard zien we sinds mei 2017 wekelijks op onze trainingen, daarin zien we dat Richard steeds beter in staat is de juiste keuzes te maken waardoor hij nog beter in staat is doelpunten te voorkomen. Het is mooi dat we Richard mogen begeleiden in zijn ontwikkeling, de komende tijd gaan we daar natuurlijk samen hard mee verder. Want Richard wil zo graag beter worden dat hij er alles aan wil doen. Het nivo gaat dan automatisch omhoog.

Richard Offers

Bij de tweede trainingsgroepen was het de bij GVAV keepende Pim Bos die de beker mee naar huis kon nemen. Pim zien we al wat langer, sinds januari 2017 stapt hij iedere vrijdag het veld op om zich te ontwikkelen. Het mooie is dat we de keepers kunnen prikkelen. Als je de omgeving aanpast zijn we altijd nieuwsgierig wat er gebeurd. Bij Pim zien we dat als we het nivo om hem heen omhoog brengen, hij moeiteloos meegaat. Sterker nog, hij is dan op zijn best. De in 2006 geboren Pim laat een ontwikkelingscurve zien waar hij trots op mag zijn. Inmiddels traint Pim, als keeper van GVAV O13-1 met keepers die bij andere clubs in de O15 en O17 spelen. Het is dan ook prachtig om daar onderdeel van uit te mogen maken.

De volgende trainingen zijn zondag 17 maart a.s.

Pim Bos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.