Ouders creëren extra faciliteiten voor de keepers

Dat keepers de belangrijkste positie in het elftal innemen is inmiddels wel bekend. Met een goede keeper win je wedstrijden, en wordt de kans op verliezen kleiner. Als je op je keeper kunt vertrouwen geeft dat rust aan een team. Een terugspeelbal, een spelhervatting, een hoge bal, een schot op de goal of een 1 tegen 1 duel. De keepers oefenen wekelijks op Sportpark Corpus den Hoorn om de beste versie van zichzelf te worden.

Dat er onderling verbondenheid is tussen de keepers is voor ons dan ook prachtig om te zien. Je hebt als keeper nummer 1, een afwijkend tenue en ook nog eens handschoenen aan. Allemaal anders dan de voetballers. Tijdens de trainingen zijn de keepers dan ook bezeten om weer beter te worden en te werken aan de details.

Dat de ouders de keepers een warm hart toedragen is een fantastisch gegeven. Wekelijks stappen ze met hun zoon of dochter in de auto om maar te kunnen trainen. Een aantal ouders is zelfs bereid gevonden extra trainingsfaciliteiten te creëren. Zo hebben we een aantal trainingspoppen kunnen aanschaffen waardoor we wedstrijdsituaties nog beter kunnen nabootsen.

Onze speciale dank gaat uit naar de mensen en bedrijven die dit mogelijk hebben gemaakt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.