Vrijdagbekers vliegen uit naar Grijpskerk en SJO ZVC’14

Tijdens de vrijdagtraining van 30 november hadden we natuurlijk weer een mooi thema bedacht om de keepers uit te dagen en te prikkelen. De ontwikkeling in combinatie met plezier staat bij de keepers altijd op nummer 1. Met passie, plezier en enthousiasme leiden we de keepers op.

Bij de eerste keepersgroepen ging alweer een dame met de wisselbokaal aan de haal. De laatste weken kloppen steeds meer meiden aan de deur die laten zien dat ze graag beter willen worden. Afgelopen vrijdag was het Luna Spin die de beker van de trainers in ontvangst kon nemen. Luna, van 2008, zagen we bij een proeftraining in juni van dit jaar. Via via had ze gehoord dat je bij Keeping the Zero een betere keeper kon worden en dat leek haar wel wat. Ze speelt haar wedstrijden bij SJO ZVC’14 uit Gieterveen. SJO ZVC is de samenwerkende jeugdopleiding van Gasselte, Gieterveen en Gasselternijveen. Daarna besloot ze in overleg met haar ouders dat ze wekelijks in Groningen wilde trainen om zo beter te kunnen worden. Dat dat niet voor niets is valt te merken. Steeds beter is Luna in staat zich te concentreren op de bal en dan de juiste keuze te maken wat ze moet doen om baas over de bal en de situatie te worden. Iedere stap is er weer 1 voorwaarts, de onverzettelijkheid, plezier en enthousiasme die Luna aan de dag legt zijn om van te smullen. Vader is natuurlijk zo trots dat hij ook graag op de foto wilde 🙂

Luna Spin

Bij de tweede groep keepers die op de vrijdag traint was het Ben Schaaphok, spelend bij Grijpskerk, die er met de beker vandoor ging. Ben is een tijdje geblesseerd geweest waardoor hij niet kon trainen. Hij laat echter zien dat hij aan de wil om te leren niets heeft ingeboet de laatste weken en vol overgave alles doet om nog beter te kunnen worden. Ben, geboren in 2005, zagen we voor het eerst op een van onze trainingen in april 2015. Dat klinkt alweer heel erg lang geleden, en dat is het eigelijk ook. Alweer 3,5 jaar geleden stapte ben voor het eerst samen met ons het veld op, samen hebben we hem mooie stappen zien maken in zijn ontwikkeling, altijd met een lach en plezier trainend spat het enthousiasme dan ook van Ben af.

Ben Schaaphok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.