Sven van den Berg op stage bij FC Emmen

Keepers trainen om beter te worden. Het ultieme doel van de keepers is dan ook de ZERO te houden. Geen enkele bal in hun domein. Natuurlijk vinden ze het heerlijk om een mooie zweefduik te maken. Nog mooier is het als de keepers met 1-0 winnen. Dat gevoel dat ze hun taak goed hebben volbracht is eigenlijk niet onder woorden te brengen.

Sven van den Berg

Sinds juni 2016 zien we de inmiddels 12 jarige Sven van den Berg wekelijks op onze trainingen. Sven traint op de vrijdagen. Na een keepersdag had hij de smaak van het keepen wel te pakken, en dus besloot hij dat hij dan ook echt beter wilde worden. Extra trainen naast de trainingen bij zijn club. Dat gaat met horten en stoten zoals je ontwikkeling hoort te zijn. Niets gaat ineens goed, en fouten maken is goed. Daar leren we met elkaar van. De in Groningen woonachtige Sven, van de 2006 lichting, speelt zijn wedstrijden voor HFC’15 Onder 13-1.

Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat hij op stage mag bij FC Emmen om in aanmerking te komen voor het Onder 14 team van de Drentse eredivsionist van volgend seizoen.

Natuurlijk wensen we Sven vooral heel erg veel plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.