Sven van den Berg naar KNVB Onder 13

Keepers trainen altijd om beter te worden. Zo is het ook met de in 2006 geboren Sven van den Berg. Sinds juni 2016 zien we hem wekelijks op het veld in Groningen om zich te ontwikkelen. De inmiddels 12 jarige Sven speelt zijn wedstrijden bij HFC15 Onder 13-1.

De ontwikkeling van Sven gaat zo goed dat hij is geselecteerd door de KNVB district Noord Onder 13 om maandag 29 oktober a.s. een selectiewedstrijd te spelen. Dat is natuurlijk een mooie beloning voor zijn inzet.

Natuurlijk wensen we Sven heel erg veel plezier.

Sven van den Berg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.