Robbin Sterenborg bij voetbalschool FC Groningen

Het is altijd lekker als je mag trainen, want dan kun je oefenen waar je beter in wilt worden. Of het nu je trap is, je positie of je explosiviteit. Er is altijd wel iets te vinden wat je kunt verbeteren. Dat neem je dan weer mee naar je wedstrijd. En uit de wedstrijd haal je weer iets waar je je op wilt verbeteren. Een mooi proces voor de leergierige keepers.

Zo gaat het ook met de in 2009 geboren Robbin Sterenborg. Hij is opgenomen in de voetbalschool van FC Groningen. Bij de trots van het noorden kan hij laten zien waar zijn ambitie ligt, dat is beter worden. Iedere week weer. Robbin speelt zijn wedstrijden bij GVAV Rapiditas. In januari kreeg hij ook al een uitnodiging. Hij doet het echter zo goed dat de in Siddeburen woonachtige Robbin wederom is opgenomen in het selecte gezelschap met talenten.

Natuurlijk wensen we Robbin heel erg veel plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.