De keepers genieten tijdens de keeperstraining

De trainingen met de keepers zijn altijd een klein feestje. Heerlijk samen met keepers werken aan je ontwikkeling. Hard en serieus werken we samen met de keepers en trainers aan de persoonlijke doelen van de keepers. Het is dan ook iedere vrijdag en zondag genieten op het veld, maar evenzo langs het veld. De ouders die blijven kijken genieten ook van de stappen die de keepers maken.

Bij de keepersgroepen van vrijdag 17 uur was het Raya Popma die de wisselbeker mee naar huis kon nemen. Dat het vrouwenvoetbal in de lift zit en steeds duidelijker op de kaart wordt gezet is ook bij ons te merken. Steeds meer meiden kiezen ervoor om keeper te worden. De bij Helpman keepende Raya is er ook zo een, en die moeten we in de gaten houden. Wat maakt ze een mooie ontwikkeling door. De pas 9 jarige Raya is gedreven tot op het bot.

Raya Popma

Bij de keepersgroepen van vrijdag 18.15 uur was het Joost Volmer die de beker mee naar huis kon nemen. Joost speelt bij GVAV Rapiditas. Hij is ook een van de doelmannen die gretig aan zijn missie van beter worden werkt, opgezweept door zijn trainers heeft hij de weg omhoog duidelijk gevonden. Iedere trede op de ladder is er dan ook weer 1. En daar putten de keepers vertrouwen uit.

De volgende trainingen zijn zondag om 9.00 uur en 10.30 uur.

Joost Volmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.