Tijdens de keeperstraining op zondagochtend pakt Gerben Schipper de beker

De zondagtraining zijn enorm in trek nadat we vorig jaar begonnen met het trainen van de keepers op de zondag. Inmiddels zijn er wekelijks 47 keepers op de zondag te vinden op de groene grasmat om zich te ontwikkelen. Op de vrijdag staat de teller inmiddels op 70 talentvolle keepers.

De bij Musselkanaal keepende Gerben Schipper pakte de beker vandaag vol overtuiging. Gerben geniet enorm van de trainingen en stuwt zichzelf, samen met zijn trainende keepersmaten en de coaches naar een hoger nivo. De in 2004 geboren Gerben is sinds maart van dit jaar tussen de andere talenten te vinden. Rustig maar gretig werkt hij aan zijn missie om zo vaak mogelijk de Zero te houden.

De volgende trainingen zijn vrijdag 21 september a.s.

Gerben Schipper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.