De eerste keeperstrainingen zijn weer achter de rug.

Vrijdag 24 augustus stond de eerste training na de welverdiende zomervakantie weer op de agenda. De kop is er weer af! En dat is lekker voor de keepers.

Alhoewel veel keepers nog van de vakantie genieten in binnen – en buitenland, waren er toch keepers die al op vakantie zijn geweest en zich weer voorbereiden op het nieuwe seizoen. Zij waren alweer op de training aanwezig.

Zo was het nog erg rustig bij de keepersgroepen van 17 uur. Dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. De bekers hebben de hele zomer bij Ivar Brons (Westerlee), Thomas Middelbosch (VEV67) en Fiene Nieuwendijk (Bedum) thuis gestaan. Nu was het natuurlijk ook weer tijd om de bekers bij een andere gretige keeper te bezorgen. Bij de keepers die om 17 uur trainen was het Vincent Hut die er met de beker vandoor ging. Vincent maakte deze zomer de overstap van zijn club TLC naar SC Heerenveen en komt daar uit voor het Onder 11 team. Natuurlijk doet Vincent er alles aan om beter te worden en zorgt voor zijn eigen ontwikkeling. Juist daarom blijft Vincent hard en gretig trainen om beter te worden. En dat was op het veld goed te zien.

Vincent Hut

Bij de keepersgroepen van 18.15 uur was het al wat drukker. Daar ging de Marum keepende Niek Peereboom er met de beker vandoor. Niek laat geen moment onbenut om beter te worden, zelfs in de zomer doet hij aan extra sprong en krachttrainingen om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. Tevreden kun je als keeper zijn waar je op dat moment staat, je doorontwikkeling stopt echt nooit. Als je beter wilt worden tenminste. En dat is wat Niek doet, constant bezig zijn met het ẅaar kan ik nog beter in worden.

Zondag is de eerste training voor de zondaggroepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.