Ook de zondagtrainingen voor de keepers zijn hervat.

Nadat vrijdag 24 augustus de aftrap was voor de eerste training van de keepers die op vrijdag trainen, was zondag 26 augustus de eerste training voor de zondag groepen. De zondag werd al weer erg goed bezocht ondanks de vakantie.

Het was natuurlijk dringen voor de eerste beker, die ging uiteindelijk naar Bjorn Haddering, keeper bij het Drentse Borger. Bjorn loopt inmiddels een jaar rond op de velden en laat met zijn stevige ambitie zien waarom hij traint. Hij wil simpelweg beter worden en wordt daarbij geholpen door de trainers, maar ook door de keepers waar hij mee traint. De keepers stuwen elkaar naar een hoger nivo. En dat is voor de trainers mooi om te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.