SC Heerenveen pikt twee jeugdige doelvrouwen op

Het vrouwenvoetbal maakt grote stappen, dat er ook steeds meer meisjes keepen leuk gaan vinden is dan ook alleen maar goed voor het nivo van het vrouwenvoetbal. Uiteindelijk zullen de keepers die zich goed ontwikkelen wellicht een plek kunnen bemachtigen in de Eredivisie.

De vrouwen van SC Heerenveen doen het ook meer dan goed, het eerste team speelt in de Eredivisie op het hoogste nivo van Nederland. Afgelopen woensdag heeft SC Heerenveen een aantal jeugdige keepers uitgenodigd. Heerenveen begint nl. met een Onder 16 team en een Onder 14 opleidingsteam voor meiden.

Fiene Nieuwendijk (geboren in 2006) en Manon van der Laan (geboren in 2005) waren beide ook uitgenodigd. Ze hebben SC Heerenveen overtuigd van hun kwaliteit en potentie, SC Heerenveen pikt beide jeugdige doelvrouwen daarom op. Fiene, spelend voor SV Bedum MO13, wordt door Heerenveen opgenomen in het opleidingsteam Onder 14. Dat betekend dat ze vooral gaat trainen bij SC Heerenveen. Manon, spelend voor vv Heiligerlee O13, wordt door Heerenveen toegevoegd aan het Onder 16 team en zal met name bij trainingen aanwezig zijn.

De technische staf wenst Fiene en Manon heel erg veel plezier.

Fiene Nieuwendijk
Manon van der Laan

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.