Jeugdkeepers genieten tijdens de Keepersclinic bij HFC15

Vandaag (donderdag 7 juni) waren we te gast bij HFC15. Natuurlijk werkten de keepers goed samen. Vooraf werden door de keepers nog even de doelen op het veld gezet. En we mochten op het hoofdveld, dat was helemaal goed geregeld door de club.

Het was warm, dat mocht de pret en ook de opkomst niet drukken. Zo kwamen 25 gretige Groningse keepers het veld op om allereerst plezier te maken en ook nog wat te leren. De trainers werden daarbij ondersteunt door de keepers Sven van den Berg en Jennifer Ruitinga. Zij keepen beide bij HFC15, op deze manier konden ze oefeningen voordoen en werken aan hun leiderschap als keeper.

Morgen (vrijdag 8 juni) begint voor de keepers van Keeping the Zero het nieuwe seizoen en trainen we lekker door om nog beter te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.