Doelman Merlijn van der Veen (Be Quick 1887) naar FC Groningen Onder 12

Als je met keepers mag trainen word je als trainer altijd blij. Keepers zijn nl. altijd erg gedreven en willen iedere keer weer beter worden. Zo is het ook met de in 2007 geboren Merlijn van der Veen. Merlijn zagen we voor het eerst in november 2015 bij ons op het veld tussen de andere keepers.  De toen nog 8 jarige jeugdkeeper speelde bij Actief uit Eelde in de F2.

Inmiddels zijn we twee en half jaar verder en heeft Merlijn afgelopen seizoen de overstap gemaakt naar Be Quick 1887 waar hij nu in de Onder 11-1 speelt. Intussen is hij natuurlijk hard blijven trainen, want zijn doel was en is de beste te worden.

We zijn erg trots op de vastberadenheid en leergierigheid van Merlijn. FC Groningen heeft hem inmiddels vastgelegd voor volgend seizoen, Merlijn komt dan uit in het jongste elftal van de trots van het Noorden, FC Groningen Onder 12.

De technische staf wenst Merlijn vooral heel erg veel plezier tijdens de trainingen en wedstrijden van FC Groningen.

Merlijn van der Veen

 

 

 

3 gedachtes over “Doelman Merlijn van der Veen (Be Quick 1887) naar FC Groningen Onder 12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.