Plezier voorop bij keeperstrainingen, keepersdagen of keeperskamp

Wekelijks trainen de 125 keepers op Corpus in Groningen om betere keepers te worden. Of het nu gaat om deze ontwikkeltrainingen, keepersdagen of het keeperskamp die we in de zomer weer organiseren, het plezier van de keepers staat altijd op nummer 1. Trainen met een lach en een goed gevoel zodat je van daaruit beter kunt worden. Als keeper is gevoel nl. heel erg belangrijk. Een keeper moet zich zeker van zichzelf voelen om zich te kunnen ontwikkelen.

Bij de keepers die om 17 uur op vrijdag trainen was het de in 2008 geboren Vincent Hut die er met de wisselbeker vandoor ging. Vincent speelt zijn wedstrijden voor TLC uit Leek. Het was maart 2016, alweer twee jaar geleden, dat Vincent voor de eerste keer met ons meetrainde. Inmiddels zijn we iets meer dan twee jaar verder en wat heeft Vincent zich ontwikkeld. Altijd serieus en hard werkend om beter te worden. Hij traint ook nog eens bij FC Groningen en SC Heerenveen. Voor ons is het een genot om samen te werken aan zijn ontwikkeling.

Bij de keepers die om 18.15 op de vrijdag trainen ging de bij Velocitas 1897 keepende Thijmen Hoving er met de wisselbeker vandoor. Van de trainers kreeg de in 2002 geboren Thijmen de beker overhandigt. Nadat Thijmen eerder op andere plekken trainde besloot hij in mei 2015 om zich in Groningen te ontwikkelen tot een betere keeper. Dat we van dichtbij mee mogen maken hoe keepers zich ontwikkelen voor ons als trainers alleen maar genieten. Nog klein van stuk destijds staat er inmiddels een echte kerel in de goal die geen enkele bal het doel in wil laten ploffen.

 

Vincent Hut
Thijmen Hoving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.