Lars Massen (Helpman) recht zijn rug.

Naast de vrijdag trainingen worden de zondag trainingen ook erg goed bezocht. Vanuit alle hoeken van de drie noordelijke provincies zien we de keepers die zich graag willen ontwikkelen. Het weer is ook nog eens heerlijk, zo kunnen ouders langs de lijn in het zonnetje meegenieten.

Vandaag was het de bij vv Helpman keepende Lars Massen die met de wisselbeker in de tas naar huis ging. In maart 2015 kwam de toen 11 jarige Lars voor het eerst meetrainen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en keept Lars zijn wedstrijden de Onder 15 van Helpman. Geboren in 2004 maakt Lars net als velen een groeispurt door wat zich uit in Osgood Schlatter, groeipijn net onder de knie. Dan is het verstandig je arbeid op het veld te doseren en niet overbelast te raken. Inmiddels traint Lars weer volop mee, de energie die hij op het veld legt is mooi voor ons om te zien. Hij recht dan ook knap zijn rug en traint hard om weer de volgende stappen te kunnen zetten.

Lars Massen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.