Duncan Baar naar jeugdopleiding PEC Zwolle

We weten het nog goed. Op 10 oktober 2015 melde Duncan Baar zich als 6 jarige knaap op sportpark Corpus den Hoorn. Vastberaden als hij is wilde de in Groningen woonachtige Duncan trainen bij Keeping the Zero om de beste keeper te kunnen worden. Alhoewel we de minimale leeftijd van 7 jaar als ondergrens hanteren besloten we toch om er maar eens een training aan te wagen en nodigden hem uit. Na die eerste training zagen we het wel, deze jongeman wilde inderdaad trainen om beter te worden. Duncan speelt zijn wedstrijden voor HFC’15.

We zijn nu 2,5 jaar verder en schrijven maart 2018. Week in week uit serieus en keihard getraind, alle informatie opsnuivend en nagenoeg geen training gemist. Zijn werklust en lerend vermogen worden beloond in een volgende stap op weg naar een mooie keeperstoekomst. De in 2009 geboren Duncan stroomt vanaf volgend seizoen in bij de jeugdopleiding van PEC Zwolle om daar uit te komen voor het Onder 10 team.

Alle coaches zijn natuurlijk trots op de ontwikkeling van Duncan en wensen hem veel plezier en succes bij de club uit Overijssel.

 

Duncan Baar
Duncan Baar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.