Sander Zuidema (Feanstars van vv Surhuisterveen) pakt de beker.

Alhoewel het tijdens de zondagtraining van vandaag (18 maart) koud was door de oostenwind hadden de keepers daar geen last van. Er werd goed en geconcentreerd getraind op het thema wat centraal stond.

Sander Zuidema, spelend voor het Friese Feanstars van vv Surhuisterveen, ging er na weken hard trainen met de beker vandoor. Trouw zijn huiswerk makend werkt hij aan zijn missie om beter te worden. De lach op zijn gezicht verschijnt wanneer hij vertrouwen en complimenten van de trainer krijgt naar weer een goede keepershandeling. Sander, geboren in 2007, is sinds mei 2017 wekelijks tussen de andere talenten in Groningen te vinden. Naar iedere zondag kijkt hij uit om weer samen met de vele andere keepers plezier te maken en beter te worden.

De volgende trainingen zijn vrijdag 23 maart om 17.00 uur en 18.15 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.