Keepersclinic in Noord Groningen goed bezocht

Ieder elftal heeft een keeper nodig. Wij vinden dat je zonder goede keeper geen wedstrijden kunt winnen.

De noordelijke clubs vv Corenos (Roodeschool) en vv Poolster (Spijk) denken er net zo over. Daarom is dan ook de Keepersclinic door beide verenigingen georganiseerd. Meer aandacht voor keepers leidt tot betere keepers is dan ook de gedachte. Laten wij van Keeping the Zero nu juist genieten van het mogen trainen met keepers die graag beter willen worden.

Vandaag stond dan ook de Keepersclinic op het programma die werd gehouden bij vv Poolster. Maar liefst 25 jeugdleden van beide verenigingen deden hun uiterste best om de kans op een tegendoelpunt zo klein mogelijk te maken. Onder hen ook een aantal die misschien keeper willen worden. Want keepen is natuurlijk het leukste wat er is. Doelpunten maken is mooi, doelpunten voorkomen is nog veel leuker.

We bedanken beide clubs voor hun gastvrijheid en de mogelijkheid voor de jeugdleden om het keepersvak weer een beetje beter onder de knie te krijgen. Daarnaast deden Manon van der Laan, Aaron Wanki en Daan Kooistra de verschillende oefeningen erg goed voor en hebben ze ook nog kunnen werken aan hun leiderschap. Het trio maakt deel uit van het keeperstalenten team van Keeping the Zero.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.