Donderdag 15 maart Keepersclinic voor jeugdkeepers Corenos en Poolster

Keeping the Zero geeft keepersclinics in de regio om de keepers de aandacht te kunnen geven die ze verdienen. Vorige week waren we te gast bij Harkema Opeinde. Donderdag 15 maart zal er voor de jeugdkeepers van Corenos en Poolster een clinic worden gehouden. Een mooie opkomst van beide clubs met in totaal 25 keepers.

Jeugdkeepers Aaron Wanki, Daan Kooistra en Manon van der Laan, wekelijks trainend bij Keeping the Zero, zullen tevens aanwezig zijn bij de Keepersclinic die wordt gehouden bij vv Poolster. Ook deze twee jeugdige keepers kunnen op deze manier hun kennis overbrengen en werken aan het noodzakelijke leiderschap.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.