Keepers uit Stadskanaal en Engelbert talenten van de week

We trainen altijd. No matter what. Kou, wind of regen. Boeit ons keepers allemaal niet. Want we willen beter worden. Als het tijdens een wedstrijd koud is, waait of keihard regent moeten we ook gewoon het veld op en zorgen dat we geen tegendoelpunten krijgen. Zo simpel is het. Oefenen in alle weersomstandigheden.

Bij groep 1 was het Richard Offers, keeper bij vv Engelbert, die er met de beker vandoor ging. Toen duidelijk werd dat Richard het talent van de week was veerde hij wel een meter van blijdschap omhoog. De in 2007 geboren Richard begint door te krijgen dat je uit trainen om te trainen, en dat je kunt trainen met een missie. Dat betekend serieus met je vak bezig zijn. Want dat is het, keepen is een vak. Er komt zoveel bij kijken dat je continue geprikkeld wordt om het maximale uit jezelf te halen. Richard is sinds mei van dit jaar wekelijks op het veld te vinden om zicht te ontwikkelen, en dat gaat steeds beter. Enne, hij was zo blij dat hij nu ook kampioen gekke bekken trekken is.

Bij groep 2 was het de goedlachse in 2005 geboren Youri Bos uit Stadskanaal die de beker in ontvangst nam. Youri keept zijn wedstrijden bij SJS in Stadskanaal. Sinds februari 2016 traint hij samen met ons om de beste te worden. Wekelijks legt Youri daarom de kilometers af van Stadskanaal naar Groningen zodat hij om 18 uur op vrijdag op het veld staat. Met zijn passie bezig zijn. Want dat is Youri, gepassioneerd met keepen. Youri laat dan ook daadwerkelijk zien dat je door een goede combinatie van trainen, spelen, kritisch naar jezelf kijken, weer trainen etc, stappen maakt. Repeat, over and over again. Net dat ene procentje beter worden, iedere week weer. Dat is wat Youri doet, stapjes maken door zijn geweldige motivatie.

As zondag om 10.30 uur wederom een training met de volgende groep keeperstalenten.

 

Youri Bos, SJS

Richard Offers, Engelbert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.