Keepertraining op zondagochtend krijgt steeds meer vorm en levert ontwikkeling van keepers op. 

Op zaterdag speel je je wedstrijden. Als je dan op zondag weer lekker kunt trainen pak je die mogelijkheid natuurlijk. Zo zijn er inmiddels keepers die op de vrijdag en zondag met ons trainen. Prachtig om die bezetenheid en wil om beter worden te zien.

In april begonnen we naast de vrijdag ook met het trainen van keepers op zondag. Dat is niet alleen leuk voor de trainers om te doen, ook de ouders genieten van hun kinderen. De keepers zelf natuurlijk ook, met gedreven koppies doen ze wat ze graag doen, oefenen om beter te worden. Inmiddels zien we op zondag wekelijks 24 keepers op het veld die zich willen ontwikkelen.

Vandaag was het de in 2005 geboren Manuel Bouman die er met de wisselbeker vandoor ging. Manuel hebben we al een aantal malen bij een Keepersdag gezien. Inmiddels was de tijd rijp om wekelijks te trainen met de andere talenten van Keeping the Zero. Sinds juni van dit jaar zien we hem wekelijks op het veld. Dat aanwezig zijn is logisch, in de tussentijd zien we dat het ook steeds beter gaat en “voelt” Manuel dat zelf ook. Het is heerlijk als je voelt dat je beter wordt. Een ander kan van alles tegen je zeggen, maar je gelooft het pas echt als je het zelf voelt. Er zijn en worden daarom mooie stappen gemaakt door Manuel die zijn wedstrijden speelt bij FC Lewenborg.

Manuel Bouman, FC Lewenborg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.