Moving Spirits ondersteunt de ontwikkeling van keeperstalenten

Nadat Ni Hao restaurants kort geleden aangaf het ontwikkelen van keeperstalent in het Noorden van Nederland te stimuleren, heeft een tweede bedrijf zich gemeld. Ook het in Groningen gevestigde Moving Spirits gaat Keeping the Zero ondersteunen.

Monique Hofstede van Moving Spirits licht toe :

“Goed leren keepen vraagt onder meer om het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals het coachen van je team en overzicht houden. Hiervoor is ruim aandacht bij Keepersschool Groningen. De positieve wijze waarop de trainingen gegeven worden, zorgt er bovendien voor dat de keepers met veel plezier komen trainen. Sport helpt een kind/jongere zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving. Om deze redenen ondersteunen wij Keeping the Zero.”

Bekijk hier de bedrijven die het ontwikkeling van talenten stimuleren: https://keepersschoolgroningen.com/sponsoren/

Moving-Spirits

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.