Keepersschool Groningen naar Jeugdopleiding Feyenoord

Keeping the Zero traint en begeleidt wekelijks meer dan 100 jeugdkeepers in haar ontwikkeling in het Noorden van Nederland. Dat doen we met passie.

Naast de keepers die zich ontwikkelen, willen de trainers zich natuurlijk ook verder ontwikkelen. De samenwerking met de jeugdopleiding van Ajax is daar een mooi voorbeeld van, reeds een aantal malen hebben we van dichtbij mee kunnen maken hoe de Amsterdammers de keepers opleiden. Er volgt nu ook een stage bij de jeugdopleiding van Feyenoord op Varkenoord, en gaan we op bezoek bij Oscar Moens.

Bij landskampioen Feyenoord is er ook iets gaande in de opleiding op het gebied van jeugdkeepers. Zo is Justin Bijlow inmiddels lid van de eerste selectie. Justin komt net over van de Onder 19 en International. Daarnaast zijn ook Joey Koorevaar (Onder 17)en Rutger Bax (Onder 16) internationals. Juist om die reden gaat Keeping the Zero binnenkort op stage bij Feyenoord. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.