De oefenstof voor jeugd keepers zorgt voor leiderschap

Keepers trainen altijd met een doel. Een training heb je omdat hij gepland staat, een training heb je ook omdat je er graag naartoe gaat. Je hebt een training ook omdat je er beter kunt worden, omdat je dat zelf graag wilt.

We hadden natuurlijk weer een thema vandaag, die als rode draad door de training liep. Leiderschap is daarnaast een van de facetten waar over een keeper moet beschikken. Dat leiderschap kun je op allerlei manieren in je training verstoppen. Vandaag werd mooi duidelijk hoe we dat doen.

De wissel lokaal voor talentontwikkeling en talentstimulering ging vandaag naar Lars Jansen. De in 2007 geboren Lars beseft steeds beter wat er voor nodig is om beter te worden, als trainers zijn wij dan ook veeleisend. Van berusting word je lui, en sowieso niet beter. Dat beseft Lars inmiddels door en door. De focus die we op het veld zien is een mooie transformatie die Lars heeft doorgemaakt. Lars speelt zijn wedstrijden voor WVV uit Winschoten en maakt sinds mei van dit jaar wekelijks zijn reis van Winschoten naar Groningen, met een doel: de beste worden.

Lars Jansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.