Keepers hebben de overstap naar een BVO gemaakt, hoe gaat het met ze?

Aan het eind van vorig seizoen hebben drie keepers de overstap naar een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) gemaakt. Hoe vergaat het ze?

Finn van Dijk en Alin Turksma (beide van 2006), maakten de overstap naar FC Groningen O12. Zaterdag 30 september speelden ze tegen Ajax. De Onder 12 van FC Groningen speelt op het hoogste nivo van Nederland en speelt de Twin Games op een kwart veld. Ze spelen verder tegen clubs als AZ, Utrecht, Vitesse, Pec Zwolle en Volendam. Een mooie ervaring voor de jonge keepers die wekelijks met trots het tenue dragen van de Trots van het Noorden.

Bas Runhart (van 2003) maakte de overstap naar FC Emmen O15. Bas speelt op het een na hoogste nivo van Nederland. FC Emmen speelt daarbij tegen clubs als FC Groningen, De Graafschap, Pec Zwolle en Cambuur. Momenteel is Emmen koploper na 4 wedstrijden met 12 punten en is er al drie keer de ZERO gehouden.

We blijven de verrichtingen volgen van de keepers.

Bas Runhart
Finn van Dijk
Alin Turksma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.