Bekerwinnaars van HS’88 en TLC ervaren hoe het is als een keepertraining iedere keer anders is.

Keepers trainen met een doel. Juist daarom volgen veel keepers extra trainingen op vrijdag en zondag. Het mooie aan het trainen met keepers is dat ze altijd willen leren. Omdat ze een bepaalde drive hebben. Niet voor niets balen ze als de de bekende ZERO niet hebben gehouden.

De trainingen worden zo in elkaar gezet dat iedere training weer anders is, gekoppeld aan een bepaald thema. De keepers ervaren op deze manier wat voor hun werkt en kunnen van daaruit stappen maken om beter te worden.

Bij groep 1 was het de 9 jarige Vincent Hut, keeper van vv TLC, die de beker met een grote glimlach van zijn trainer in ontvangst kon nemen. Vincent is al een tijdje bij ons op Corpus te vinden. Sinds maart 2016 werkt Vincent aan zijn ontwikkeling als keeper. En dat gaat zo goed dat Vincent inmiddels ook bij FC Groningen traint en zelfs wedstrijden en toernooien speelt in het shirt van de Trots van het Noorden. Vincent beseft drommels goed wat je moet doen om beter te worden. Gefocused zijn is iets waar we op hameren. En dat is hij. Toen hij bij ons aan de deur klopte in 2016 gaf een zin op zijn aanmeldformulier niets aan duidelijkheid te wensen over. “Ik wil profkeeper worden en beter worden dan Jasper Cillessen”. Zo gezegd zo gedaan, aan deze reis zijn we begonnen.

De in 2004 geboren Arwin Lokken ging er bij groep 2 met de wisselbeker voor talentontwikkeling vandoor. Arwin speelt zijn wedstrijden voor HS’88 uit Hoogezand. Arwin is sinds april van dit jaar te vinden op het veld tussen de andere keepers. Rustig als persoon maar met een enorme drive als hij zijn keepershandschoenen aantrekt. Enorm leergierig trekt hij alle informatie uit de trainers maar ook van de keepers waar hij mee traint. Zo maakt Arwin periodiek stappen die hem brengen waar hij wil komen. Een betere keeper worden.

As zondag de volgende training om 10.30 uur.

 

Arwin Lokken, keepertraining HS'88
Arwin Lokken, HS’88
Vincent Hut, vv TLC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.