Ook Dannick Haverlach naar voetbalschool FC Groningen

Nadat Finn van Dijk, Rowan Boerema, Alin Turksma en Isha de Vreede al bij de voetbalschool van FC Groningen trainen voor een plek onder de lat bij het jongste team van FC Groningen volgend seizoen (Onder 12), is afgelopen week ook Dannick Haverlach uitgenodigd door FC Groningen.

Afgelopen week werd Alin Turksma al tot keeper gebombardeerd van het O12 team van FC Groningen komend seizoen.

Dannick, woonachtig in het Duitse plaatsje Heede en keepend bij BW Papenburg mag de komende weken laten zien wat hij kan. In september 2015 besloot Dannick toe te treden tot het keepers talenten team van Keeping the Zero. Dat betekende een hele opgave. Wekelijks een uur onderweg maar Groningen om beter te worden. Want Dannick wil profkeeper worden. Aangezien Dannick ook in de Duitse regio selectie zit en het programma niet meer te combineren was met de wekelijkse reis naar Groningen op vrijdag werd in februari de training op vrijdag overgeslagen. Tegelijkertijd komt er nu een uitnodiging van FC Groningen.

Een mooie beloning voor de inzet en ontwikkeling van Dannick.

De technische staf wenst Dannick heel erg veel plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.