Cas Schipper (Bedum O15) op stage naar FC Emmen

Cas Schipper, keeper van Bedum O15-1 blijft zich maar ontwikkelen. De 1e jaars C keeper kwam twee seizoenen geleden over van Poolster D1 en heeft inmiddels laten zien dat hij een aardige bal kan vangen.

Toen hij begin 2015 aan onze deur klopte wist hij wat hij wilde. Beter worden. De stap van Poolster naar Bedum was daarom ook een bewuste, Cas wilde hogerop spelen om zich zo sneller te kunnen ontwikkelen.  Nadat Cas afgelopen periode ook al was opgenomen in de selectie van Eurocup Delfzijl (januari 2017) was geselecteerd voor het KNVB Noord elftal onder 14 jaar (februari 2017) is het nu FC Emmen waar Cas aan de deur klopt. Op de mat viel een uitnodiging van FC Emmen.

Vanaf 14 maart gaat Cas 4 weken op stage naar de Meerdijk in Emmen om kans te maken op een plek onder de lat van FC Emmen O15 voor komend seizoen. Dat wordt sowieso genieten voor Cas. 

Een fantastisch compliment voor de inzet, vastberadenheid en ontwikkeling van Cas. Het eind is nog lang niet in zicht. Namens de technische staf heel erg veel plezier gewenst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.