Jeugdkeepers VEV’67 en HFC’15 hebben de bekers klemvast

We trainen om beter te worden. Iedere training staan we als trainersstaf weer met veel plezier en enthousiasme op het veld om de ruim 100 leergierige keepers weer een klein beetje vooruit te helpen en beter te worden. Beter worden moeten de keepers natuurlijk helemaal zelf doen, de trainers zijn slechts een hulpmiddel voor de gretige keepers.

Bij groep 1 droop het plezier er weer vanaf, soms met een lach, soms wat strenger om het maximale uit de keepers te kunnen halen. De in Leek woonachtige Finn Wekema, spelend bij VEV’67 uit het gelijknamige dorp is kritisch op zichzelf. De mooiste zin die we uit het huiswerk van Finn hebben kunnen halen in de afgelopen periode is dat hij steeds meer zelfvertrouwen krijgt en dat ook uitstraalt als hij in het doel staat. Kom maar op met die ballen. Dat is een proces. En daar heeft Finn keihard voor gewerkt. De wisselbeker gaat dan ook terecht mee met Finn.

Bij groep 2 is het altijd dringen geblazen. Samen met de trainer hard werken in datgene waar je beter in wilt worden. Bij deze groep hadden de trainers koortsachtig overleg wie de bokaal mee naar huis mocht nemen. Uiteindelijk was het Dillan Westerink, keeper van HFC’15 uit Hoogkerk die de beker klemvast greep van zijn trainer. Dillan is sinds mei 2015 al wekelijks op het veld te vinden. Het plezier dat hij uitstraalt zegt genoeg.  Dillan wil werken aan zijn ontwikkelpunten en zo beter worden, want dat hij lol in het keepen heeft is overduidelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.