Logo voor Keepersschool Groningen “Keeping the Zero”

Keepersschool Groningen “Keeping the Zero” heeft een logo! En daar zijn we trots op. Nadat we een prijsvraag hebben uitgeschreven voor het ontwerpen van een logo voor op onze kleding hebben we hele mooie ontwerpen binnengekregen.

Na overleg met de staf is de 7 jarige Vasco Fels uit Groningen winnaar geworden en wint daarmee een paar keepershandschoenen en hij is afgelopen zaterdag naar de wedstrijd Groningen – Utrecht geweest. Vasco zit in groep 4 van basisschool De Starter en is lid van Amicitia VMC.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s