Keepers GVAV en SJO BTC hebben de smaak te pakken

Zomaar weer een vrijdagavond. Deze keer in de voorjaarsvakantie. De keepers trainen natuurlijk gewoon. Met een lach op hun gezicht worden de vele Jeugdkeepers naar Corpus gebracht om te doen wat ze leuk vinden. Keepen. En het weerzien met hun keepende vrienden.

De wisselbekers stonden alweer klaar, meegebracht door de vorige twee winnaars. Bij de eerste trainingsgroep was het Finn van Dijk, keeper van GVAV Rapiditas JO11-1 uit Groningen die de beker met zijn herkenbare lach in ontvangst nam van traine Andre. Finn wil graag een betere keeper te worden en doet alles met plezier. Daarnaast helpt hij ook de andere keepers met goede opmerkingen over wat er nog beter zou kunnen zodat je nog eerder bij de bal bent of hoe je nog beter de bal kunt vasthouden.

Bij de tweede groep was het Thijs Blaauw, keeper van SJO BTC die de beker klemvast uit de handen van trainer Gaby kreeg aangereikt. Thijs speelt in JO15-1 en speelt zijn wedstrijden bij SJO BTC wisselend in Beerta en Finsterwolde. Thijs is een tijd lang geblesseerd geweest, en dat was een moeilijke periode. Hij gaf de moed echter niet op, want herstellen wilde hij sowieoso! Om daarna weer te kunnen doen wat hij o zo graag doet. Keepen. En dat is gelukt! De beker is een mooie beloning voor de vastberadenheid van Thijs. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.