Leroy Munters uitgenodigd voor KNVB Onder 15

Keepers trainen om zich te kunnen ontwikkelen. Iedere training weer doen ze hun uiterste best om weer een klein stapje te maken en beter te worden. Met passie en energie.

Leroy Munters, vv Winsum
Leroy Munters, vv Winsum
Leroy Munters is daarvan een mooi voorbeeld. Als speler van De Fivel in Zeerijp, was hij linksbuitenen maakte het de keepers in de regio wekelijks erg moeilijk. In januari 2015 besloot hij keeper te worden. Dat leek hem toch wel erg leuk. Organiseren, het spel kunnen overzien, aan de basis staan van iedere aanval en een wedstrijd voor je team kunnen winnen, maar ook verliezen. Dat gevoel van Keeping the Zero. Dat is wat hij wilde. Er werden een paar keepershandschoenen gekocht en natuurlijk een trendy keepersshirt.

Leroy besefte zich in de zomer van 2015 dat hij meer nodig had om beter te worden, hij kwam tenslotte in de C1. In augustus van datzelfde jaar sloot zich aan bij de keepers op Corpus den Hoorn in Groningen. De ontwikkeling van Leroy nam grotere vormen aan, aan het eind van het seizoen besloot Leroy zijn lat te verhogen en werd lid van vv Winsum, de Onder 15 speelde tenslotte in de hoofdklasse. Nu ruim anderhalf jaar nadat Leroy keeper werd is hij uitgenodigd door de KNVB om zich daar te meten met de besten uit district Noord. Een fantastisch compliment voor Leroy.

Namens de technische staf heel veel plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.