Cas Schipper geselecteerd voor team Eurocup Delfzijl

Keepers willen altijd beter worden. Als je traint zoals Cas Schipper dat doet is het niet meer dan logisch dat je je ontwikkelt. Cas Schipper stond tussen de palen bij vv Poolster in de D1 in het seizoen 2014 – 2015. In februari 2015 besloot Cas te gaan trainen bij “Keeping the Zero” waar hij zijn ontwikkeling voortzette. Dat bleef niet onopgemerkt, Cas kreeg de mogelijkheid te gaan keepen bij Bedum in de D1 in het seizoen 2015 – 2016. Daar speelde Cas een prima seizoen in de hoofdklasse.

Cas Schipper. Bedum
Cas Schipper. Bedum

Dit seizoen is hij uitverkoren om het doel te verdedigen bij Bedum Onder 15-1. De afgelopen periode heeft Cas deelgenomen aan de selectietrainingen voor het Regio Team van EuroCup Delfzijl. Dit is een toernooi in de zaal dat jaarlijks plaatsvind in Delfzijl. Dit jaar komen o.a. gerenomeerde clubs als Juventus, Chelsea, Schalke ’04, AZ, FC Groningen en Sparta in Delfzijl.

Fantastisch voor Cas om dit mee te mogen maken en zich te kunnen meten op dit nivo.

Namen de technische staf gefeliciteerd met deze mooie waardering voor de inzet en ontwikkeling van Cas. Natuurlijk zullen we Cas aanmoedigen tijdens dit mooie evenement in de regio op 7 en 8 januari 2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.