Kou deert de jeugdkeepers niet

Vrijdag 18 november was een koude dag. Naarmate het donker werd zakte de temperatuur. Dat maakt de keepers natuurlijk niets uit, die zijn gewoon op de groene grasmat te vinden om hun passie uit te voeren. Heerlijk met keepers van andere clubs trainen. Het enige wat ze nodig hebben is focus, plezier en goed ballen. De rest komt vanzelf.

Bij de Onder 7 – Onder 11 groep was het Jan Hilbrand de Boer die de beker vol trots in ontvangst nam. Jan Hilbrand is keeper van SC Stadspark en laat wekelijks laat zien dat hij goed oplet, de dingen toepast die hem worden aangereikt en altijd vrolijk en leergierig op het veld staat. En dat is waar we het voor doen. De glimlach op de gezichten als iets zomaar lukt nadat er flink is geoefend. Genieten voor iedereen.

Bij de Onder 12 – Onder 19 groep was het Aniek Batema die de beker klemvast greep. Aniek is keepster van Poolster en doet niets onder voor de jongens waar ze wekelijks mee op het veld staat.  Of het nu om passen, vangen, insnijden of voetenwerk gaat. Aniek staat haar mannetje. Dat is een compliment voor Aniek maar ook voor de jongens waar ze mee traint. De saamhorigheid van de keepers onderling wordt steeds groter. Prachtig ook als ze tegen elkaar moeten spelen.

Jan Hilbrand de Boer en trainer Robert Eimers
Jan Hilbrand de Boer en trainer Robert Eimers
Aniek Batema en trainer Albert Brommer
Aniek Batema en trainer Albert Brommer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.