Ole Kneyber (Be Quick 1887) uitgenodigd voor KNVB

Keepers willen altijd beter worden. Stap voor stap kiezen ze daarvoor het juiste pad om hun doelen na te streven.

Ole Kneyber, is daar een prachtig voorbeeld van. Via Velocitas 1897 waar hij de ene week in D1 speelde en de andere week in D2, volgde het jaar daarna Velocitas C3. Vastberaden als hij is besloot Ole een andere weg in te slaan omdat hij zich wilde intwikkelen. Dus besloot Ole zich aan te melden bij Lycurgus waar hij direct in de C1 belande.

Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt. Tijdens de Keepersdag van Frans Hoek werd Ole tijdens de finale dag (mei 2016) uitgeroepen tot beste doelman van Nederland. Be Quick 1887, uitkomend op het een na hoogste nivo in Nederland, oa spelend tegen FC Groningen, besloot Ole als keeper in te lijven voor haar O15-1 team.

Ook daar staat Ole de weg naar doelpunten van tegenstanders in de weg. Een mooi compliment voor de vastberadenheid van Ole dat hij nu is uitgenodigd voor de KNVB O15. Ole heeft trouwens lak aan het geboortemaandeffect. Ole is geboren in december, dat maakt het extra knap.

Namens de technische staf wensen we Ole heel erg veel plezier.

Ole Kneyber, Be Quick 1887

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.